Marc

Sóc en Marc Peiris Pujol, Gironí nascut el 76. Coach personal i sistèmic, terapeuta d’acompanyament al creixement personal. Vaig gaudir d’una incòmoda conformitat fins que la vida amb les seves sacsejades em va convidar a despertar, a moure’m i a obrir els ulls. Després, va anar tot molt ràpid.

Sóc somiador i aventurer, un enamorat de les persones i de l’essència natural que brilla dins de totes les coses. M’apassionen la Força i els misteris de la Vida. Sóc observador de mena i m’embadaleixo davant dels intricats malabarismes de la creació, aquesta majestuosa força que amb tanta persistència busca, com sigui, Existir.

Ja de petit m’apassionava també observar els invisibles i subtils mecanismes que mouen les relacions humanes. Un natural sentiment d’empatia em permetia ser testimoni mut dels sentiments, emocions i jocs d’accions i reaccions entre les persones i l’entorn. M’esforçava a desxifrar-ne els secrets com un rellotger embadalit davant d’un incomprensible joc d’engranatges. Amb la limitació, però, d’aquell que observa sense poder-hi fer res. Em movia un profund sentiment espiritual que mai havia comprès i que amb esforç procurava desterrar en silenci, fins que em vaig adonar que era molt més alt el preu a pagar per la negació que no pas per l’acceptació. Aquell dia, la meva vida va fer el tomb.

I aquella inquietud interna es va convertir en una força sanadora, transformadora i imparable que em va portar al llindar entre els somnis i la realitat, a caminar per la fina línea que separa el món físic d’allò més gran que el sosté. Una força que em guia per un apassionant viatge interior des d’on m’he pogut recórrer a mi mateix a través d’Egipte, Etiòpia, Mongòlia, Perú, el Reiki, la PNL, l’EFT, el Coaching i des de fa un anys, de l’apassionant camí Xamànic.

Poc a poc, tot allò que de petit observava amb devoció va començar a prendre sentit, vaig començar a comprendre l’intricat mecanisme i per fi, a poder-hi interactuar. Primer en el millor banc de proves, un mateix. Més endavant, entregant-me al servei d’acompanyar a altres persones que com jo, volen anar un pas més enllà en sí mateixos buscant viure en harmonia i entregant els seus tresors al món.

Siguis on siguis, benvingut. Sóc aquí.

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor