Coaching personal

El coaching és un procés d’acompanyament que tant pot néixer d’una idea, somni o projecte com de la subtil intuïció de com podria ser la meva vida, d’aquella lleugera sospita de qui sóc en realitat. Seguint aquest fil ens acompanya a desenvolupar els talents. Ens convida a fer-los realitat a través d’accions, projectes i reptes.. i a fer els ajustos necessaris a la vida per donar-los-hi un espai per ser. Tenim un objectiu en ment que ens acompanya un pas més enllà, reptes que ens obren a una consciència transformadora i profunda, que ens desperten a una versió amplia de nosaltres mateixos..

Mantenint sempre el Coaching com a eix vertebrador, incloem i ens ajudem de tècniques com la PNL (Programació Neuro Lingüística) el Mindfullness i els estats de trànsit hipnòtic per anar a investigar i gestionar les emocions, pensaments i creences. Generem l’hàbit de viure des d’estats interns que ens afavoreixin. El Coaching Sistèmic ens recorda que no estem sols al món i que, per tant, el camí que ens condueix als objectius no sol ser lineal ni estàtic. La visió sistèmica ens permet crear petits mapes de la situació per identificar obstacles ocults i traçar camins harmoniosos amb l’entorn.

Des del Coaching Generatiu indaguem en el  camp de les possibilitats infi nites, anem a investigar el futur que vull viure des d’allò que em sento cridat a fer. Només cal que neixi un gest, un color o una imatge per configurar un esbós del PROPÒSIT de vida, una llum en l’horitzó que ens indica la direcció.

El camí que ens enllaça amb aquest propòsit el GENEREM cada dia amb la nostre actitud. Tinc un RUMB de vida i actuo i prenc decisions que més aviat m’hi acosten. El món deixa de ser un lloc aleatori per convertir-me en agent responsable de la meva vida. Així, poc a poc, s’obre la màgia que fa possible el que semblava inimaginable.

FORMAT: presencial i/o online.

DATES: Dies i hores a convenir.

INVERSIÓ: 60€ la sessió.

ACOMPANYANT: Marc Peiris

 

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor