EFT (Emotion Freedom Technique) o “tapping” és un senzill mètode d’alliberament emocional que utilitzem per resoldre símptomes d’origen traumàtic que ens impedeixen el ple desenvolupament personal.

Símptomes com l‘ansietat, fòbies, depressió, aïllament, atacs de pànic, desorientació, inseguretat davant canvis vitals o baixa autoestima, acostumen a tenir en la seva arrel un component traumàtic inconscient. Aquest, tant pot ser originat per un gran impacte emocional o per l’acumulació de situacions estressants on l’inconscient se sent amenaçat. Aquestes situacions tan poden tenir origen en la vulnerabilitat de la infantesa com en la adultesa. Per al desenvolupament d’una sessió no és necessari recordar-ne l’origen ni fets de cap mena i és possible que mai s’identifiquin.

L’EFT combina l’estimulació, amb la punta del dit, de punts d’acupuntura amb tècniques psicològiques que ens guien cap al focus de la causa tot seguint el rastre del símptoma. Des de l’EFT no treballem amb la història sinó que ens basem amb al llenguatge somàtic del cos, seguint el fil de les sensacions emocionals i físiques per descriure-les metafòricament.

L’estimulació de punts d’acupuntura conjuntament amb la repetició de frases descriptives de la simptomatologia generen un estat que dissol el vincle neuro-emocional entre el record traumàtic i el bloqueig emocional permetent-nos així el ple desenvolupament del nostre ser.

Imparteix: Marc Peiris

Preu sessió: 60€
Hores a convenir a Girona
Procés de 1 a 5 sessions.

 

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor