Espurnes de Consciència

Espurnes és la segona etapa del procés formatiu i de desenvolupament personal que comença amb les Perles. Agafarem profunditat en l’escolta interna, afinant el des d’on em miro i com miro a l’entorn. Anirem descobrint la gestió dels Estats interns i les actituds que faciliten el viure amb plenitud.

Sessió a sessió  descobrirem els nostres punts forts, habilitats i qualitats, els potencials i talents amagats rere l’ombra. Així anirem dibuixant la direcció i la intenció de vida, connectant amb la voluntat interna per caminar seguint la pròpia brúixola. Ens capbussarem a la descoberta dels propis recursos, habilitats i potencialitats tot aprenent eines i recursos per navegar i agafar el timó de la pròpia vida seguint el rumb de la veu del cor. Espurnes t’ajuda a fer brillar les “Perles” que ja has recollit durant el camí, a fer créixer la llavor que tot ho conté i t’acompanya a fer els ajustos necessaris per viure des de la connexió amb l’ésser més profund que ets, la teva ànima

Ens obrirem poc a poc a l’espiritualitat, un camí de descoberta sincera de qui sóc, entenent el llenguatge espiritual com una metàfora d’una realitat més profunda. Aprendrem eines i tècniques energètiques per facilitar la gestió quotidiana de la pròpia llum. Inclou el primer nivell de Reiki Usui (tradicional Japonès).

Aprendrem a utilitzar aquesta energia de llum per entregar-la al nostre entorn, harmonitzant i equilibrant la nostra vida tot fent de l’entorn un mirall de la pròpia bellesa i màgia interna.

D’OCTUBRE DE 2018 A JULIOL DE 2019.

FORMAT DISSABTES:  Un Dissabte al mes de 10h a 14h i de 16h a 19h.

8 sessions grupals, 10 sessions individuals i dos Stage (Cap de setmana a la natura).

DATES: 27 oct. / 10 nov. / 22 des. / STAGE FEBRER: 1, 2 i 3. // 2 i 30 mar / 4 maig / 1 juny / STAGE JULIOL: 12, 13 i 14. // INTEGRACIÓ: 14 set 16h a 20h.

PREU: 80€ cada sessió grupal i 50€ la sessió individual.

FORMAT QUINZENAL* ( Dimarts de 18h a 21h.)

* En el cas que hi hagi un mínim de 5 persones interessades entre setmana, obrirem un grup en dimarts.

PREU: 40€ cada sessió grupal i 50€ la sessió individual.

* Les dates estan subjectes a possibles canvis

Imparteixen: Mar Valls i Marc Peiris

*REQUISIT D’INSCRIPCIÓ: Haver participat anteriorment al procés de PERLES que germinen.

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor