Espurnes de Consciència

Espurnes és la segona etapa del procés formatiu i de desenvolupament personal que comença amb les Perles. Ara agafarem profunditat en l’escolta interna, afinant el lloc des d’on em miro i com miro a l’entorn.  Des d’aquí  anirem descobrint la gestió dels Estats interns i les actituds que faciliten el viure amb plenitud.

Sessió a sessió  descobrirem els nostres punts forts, habilitats i qualitats naturals així com també els grans potencials i talents que s’amaguen rere l’ombra.  És així com anirem dibuixant la direcció i la intenció de vida, connectats a la voluntat interna de caminar seguint la pròpia brúixola interior.

Espurnes és una capbussada a la descoberta d’una realitat més profunda i àmplia des d’on aprendrem les eines, recursos  i tècniques pera poder agafar el timó de la pròpia vida i seguir el rumb de la veu del cor. Les “Espurnes” t’ajuden a fer brillar les “Perles” que ja has recollit durant el camí fent créixer la llavor que tot ho conté i sobretot,  t’acompanyen a fer els ajustos necessaris per a poder viure des de la connexió amb l’ésser més profund que ets, la teva ànima.

Gradualment ens anirem obrint a l’espiritualitat, un camí de descoberta sincera de qui sóc, entenent el llenguatge espiritual com una metàfora d’una realitat més profunda.

Aprendrem a utilitzar aquesta energia de llum per entregar-la al propi entorn, harmonitzant i equilibrant la nostra vida tot fent de l’entorn un mirall de la pròpia bellesa i màgia interna.

D’OCTUBRE DE 2020 A JULIOL DE 2021

FORMAT

DISSABTES:  Un dissabte al mes de 10h a 14h i de 16h a 19h.

8 sessions grupals, 11 sessions individuals i 2 Stage (Intensiu de cap de setmana a la natura).

DATES:  14 Nov, 12 Des, 9 Gen, Stage d’hivern (5, 6 i 7 Febrer), 6 Mar, 10 Abr, 8 i 29 Mai, 12 Jun, Stage d’estiu (9, 10 i 11 de Juliol).

INVERSIÓ: 100€ la sessió grupal i 50€ la sessió individual.

 

Imparteixen: Mar Valls i Marc Peiris

*REQUISIT D’INSCRIPCIÓ: Haver participat anteriorment, al procés de PERLES que germinen.

INSCRIPCIONS: Sol·licita la teva plaça a través del formulari de la web, un mail o una trucada. 

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor