FORMACIÓ EN COACHING

El Coaching és una de les eines més innovadores dins l’àrea de l’excel·lència i el desenvolupament personal i professional que afavoreix els processos de canvi. Facilita la connexió amb el propis recursos i habilitats, gestionant els Estats interns òptims per caminar de l’estat actual a l’estat desitjat.

En aquesta formació s’inclou s’incorpora la dimensió espiritual dins del procés de coaching, com a facilitadora del procés personal aportant una visió més amplia i integradora. Fomentant la sintonització amb el propòsit vital i la realització dels objectius personals des d’on caminar cap a una vida plena de sentit.

L’objectiu és que visquis en tu els propis beneficis del procés del coaching per després poder-lo utilitzar per acompanyar als altres. Fer el teu propi creixement personal i de transformació vivint una experiència transformadora a través del coaching.

Clica aquí per veure tota la informació: INFORMACIÓ I CONTINGUT COACHING

EDICIÓ 2022

DE GENER A DESEMBRE DE 2022

CAP DE SETMANA: grup mensual, un Dissabte al mes de 10h a 14h i de 16h a 20h.

DATES:

 15 GEN / 12 FEB / 12 MAR / 9 ABR / 14 MAI / 11 JUNY / 17 SET* /  15 SET* / 12 NOV* / 17 DES*

 * Les dates estan subjectes a possibles canvis.

PREU: 150€ al mes.

Imparteixen: Victoria Nicuesa i Marc Peiris

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor