Formació en Reiki

Formar-se és potser la via més complerta de conèixer i comprendre el reiki. D’aquesta manera l’energia es va integrant en la nostra forma de fer i permet viure-la en harmonia en el dia a dia, obrint un procés de curació i creixement personal. Per això oferim una formació que consta de tres nivells, facilitant un acompanyament proper en aquest camí de comprensió i integració personal.

El primer nivell és una porta a la coneixença, al descobriment d’aquest món i de l’energia que ens acompanya dia a dia. Aprenem a fer-nos auto tractaments, començant així a treballar i experimentar amb nosaltres mateixos.

En el segon nivell aprofundim en el coneixement de l’energia Reiki, en com aplicar-la i com portar-la a la gestió quotidiana. Començarem a fer tractaments complerts amb els companys de formació, obrint així el camp d’experimentació en el compartir l’energia i el contacte amb l’altre.

En el tercer nivell entrem en el domini personal de l’energia i ens preparem per a poder fer tractaments a tercers, amics i familiars.

Clica aquí per veure els continguts de cada nivell: 

PROGRAMA 1r NIVELL

PROGRAMA 2n NIVELL

FORMAT: Cap de setmana

DATES: 

I nivell de Reiki: 20 i 21 novembre 2021

Il nivell de Reiki: 19 i 20 febrer 2022 *Requisit inscripció: Haver cursat el primer nivell de Reiki

HORARIS: Dissabte de 9:30 a 14h i de 16h a 19h. Diumenge de 9:30h a 14h.

INVERSIÓ:

I nivell: 175€ i II nivell: 200€ (inclou el curs, manual i diploma de la Federació Europea de Reiki)

* Si fa temps que has fet el curs amb el mètode Atocdecor (Fed Europea Reiki), tant de primer com de segon nivell. I desitges refrescar de nou el contingut – eines/tècniques així com també, rebre la iniciació per poder tornar a practicar i activar el reiki en tu, t’oferim la opció de repetir el curs a un preu reduït: 85€.

INSCRIPCIONS: Obertes. Places limitades. Inscripció per ordre d’arribada.

DESTINATARIS: Per a persones que desitgen aprofundir en l’auto coneixement i la descoberta de l’ energia, així com també en l’aprenentatge d’eines per la pròpia curació.

IMPARTEIXEN: Mar Valls i Marc Peiris

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor