Teràpia Gestalt i sistèmica

Un camí que et convida a escoltar-te i a descobrir-te des d’un nou lloc. Una nova mirada cap a tu mateix des de l’acceptació de qui ets en realitat. Un espai on acollir el que et passa tal i com et passa, aprenent a trobar el lloc intern des d’on situar-te per gestionar i afrontar. Des de l’estat de presència i consciència a la responsabilitat personal.

Una teràpia holística i integral, activa i dinàmica. Un camí a la descoberta conscient i profunda de tu mateix. Vivint el present, l’ara i aquí, posant consciència i adonar-te del què expressa el cos, la veu del cor i el diàleg intern. Mirar les emocions, respirar-les, acceptar-les i deixar-les fluir. Agafant les regnes de la vida, assumint que ets agent, protagonista i responsable de la teva vida. Un viatge de l’ego i les mil cares de la personalitat a l’ànima, la veritable essència, el qui ets tu en realitat. Un agafar de nou la brúixola per sintonitzar-la amb el cor, sentir la direcció i la voluntat més gran, per prendre la decisió i posar-la en acció.

Un espai on puc ser jo tal i com sóc, on em puc mostrar, expressar, deixar-me sentir. Instants de consciència, de tancar portes i obrir fi nestres, de connectar amb la pròpia veritat, d’abandonar vells hàbits i actituds, de transformar la densitat en força per caminar la vida que desitges.

El viatge, el teu. Al teu ritme.
Una direcció, la que tu esculls.
Unes parades, les que necessites.
Uns coixins,
una llàntia màgica,
una àncora,
unes ulleres noves,
el diari de bord, el jardí…
tots els elements es posen en joc

per ballar la teva dansa cap a la vida plena,
per cantar la cançó del teu cor.

FORMAT: presencial i/o online.

DATES: Dies i hores a convenir.

INVERSIÓ: 70€ la sessió.

ACOMPANYANT: Mar Valls

 

 

 

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor