Lectura d'ànima

Akasha és una paraula d’origen sànscrit que significa arxiu de l’ànima. És el registre del viatge de la teva ànima, des del seu naixement fins a totes les possibilitats de desenvolupament futures en funció del camí de vida que anem escollint. En aquest arxiu energètic hi queda registrat el coneixement del passat, present i futur de totes les coses, de la memòria del planeta i de la història personal de cada un de nosaltres. És el teu llibre de Vida.

Una lectura de registres akàshics és una canalització on pots obtenir informació del teu viatge d’ànima, d’aquells aspectes i situacions que vulguis resoldre, per conèixer quines actituds, patrons, creences et limiten per poder treballar-los i seguir endavant.

Afavoreix la sanació i superació de pors i angoixes, de nostàlgies i ferides del passat. Proporciona una elevació de la vibració, equilibra el camp energètic i es produeix un profund arrelament. Aporta la perseverança i fermesa per concretar els objectius i desitjos de l’ànima. Ajuda a entreveure el propòsit de vida facilitant que l’ànima expressi allò en què vibra.

Una lectura és una oportunitat de creixement i d’evolució personal, ja que permet entendre i integrar el propòsit del que succeeix, mirat des de la perspectiva i consciència de dimensions superiors, on les situacions poden ser integrades transcendint l’ego. No hi ha judici, només respecte, acceptació i amor.

IMPORTANT: Una lectura de registres akàshics és un procés que obre informació, camins i mirades, auto coneixement i sanació. En aquest sentit, convida a la revisió i a la consciència personal, al canvi i transformació, entès com a un Ser més Tu per caminar des de la teva essència i autenticitat. La lectura no resol, IMPULSA, no diu què has de fer ni dona solucions CONVIDA i ORIENTA per trobar la pròpia veu, la pròpia força per prendre decisions i afrontar la vida.

Pot ser una bonica porta d’entrada per a iniciar un procés d’autoconeixement i creixement personal.

FORMAT: 

Procés de dues sessions. Dies i hores a concretar.

La primera sessió és la Lectura d’ànima. Durada: 1,30h. És una canalització.

La segona sessió és la Integració de la Lectura. Durada: 1h. Un espai de treball personal per recollir, integrar els missatges i l’experiència. Un espai on ubicar els missatges a la vida quotidiana, focalitzant la pràctica de les guies i orientacions que hagin sorgit durant la lectura per generar els canvis i la transformació real que desitges.

DATES: dies i hores a concretar. La data de la segona sessió serà aproximadament tres setmanes després de la Lectura d’ànima.

DESTINATARIS: Dirigit a persones que desitgen fer un pas més i obrir-se al camp espiritual, descobrir-se en més profunditat i tenir un contacte amb la pròpia ànima. Persones amb inquietud i motivació per a treballar-se a sí mateixes per a una major harmonia i benestar.

INVERSIÓ: 70€ Lectura d’ànima i 50€ Sessió d’integració.

REQUISITS: cal realitzar la Lectura i la Integració de la Lectura.

IMPARTEIX: Mar Valls

 

FORMACIÓ EN REGISTRES AKÀSHICS

FORMAT: 

La formació és en dos caps de setmana. Dissabtes: de 10h a 13:30h i de 15:30h a 18:30h. Diumenge: de 10h a 13:30h.

DATES: Properament anunciarem les noves dates.

IMPARTEIX: Mar Valls

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor