Lectura d'ànima

Akasha és una paraula d’origen sànscrit que significa arxiu de l’ànima. És el registre del viatge de la teva ànima, des del seu naixement fins a totes les possibilitats de desenvolupament futures en funció del camí de vida que anem escollint. En aquest arxiu energètic hi queda registrat el coneixement del passat, present i futur de totes les coses, de la memòria del planeta i de la història personal de cada un de nosaltres. És el teu llibre de Vida.

Una lectura de registres akàshics és una canalització on pots obtenir informació del teu viatge d’ànima, d’aquells aspectes i situacions que vulguis resoldre, per conèixer quines actituds, patrons, creences et limiten per poder treballar-los i seguir endavant.

Afavoreix la sanació i superació de pors i angoixes, de nostàlgies i ferides del passat. Proporciona una elevació de la vibració, equilibra el camp energètic i es produeix un profund arrelament. Aporta la perseverança i fermesa per concretar els objectius i desitjos de l’ànima. Ajuda a entreveure el propòsit de vida facilitant que l’ànima expressi allò en què vibra.

Una lectura és una gran oportunitat de creixement i d’evolució personal, ja que ens permet entendre i integrar el propòsit del que succeeix, mirat des de la perspectiva i consciència de dimensions superiors, on les situacions poden ser integrades transcendint l’ego. No hi ha judici, només respecte, acceptació i amor.

Dia i hora: a concretar.
Durada: 2 sessions.

Lectura d’ànima 1,30h. Preu: 60€
Sessió d’integració: 1h. Preu: 50€

Món Rodó, Girona.

Recomanacions: Es recomana que entre una lectura i una altra hi hagi un espai de mínim 3 mesos. Aquest temps és necessari per tal que l’energia, la sanació i tots els aspectes mentals, emocionals, físics i espirituals puguin situar-se.

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor