L'essència de l'ànima

L’essència de l’ànima,

la olor,

el perfum de qui tu ets en realitat.

A través d’un espai íntim i relaxat, entrarem al camp espiritual per ajudar-te a re trobar-te amb tu mateix per junts deixar-nos sentir i canalitzar la teva essència.

La vibració única i especial que, en forma d’aroma, et connecta amb la teva puresa interna.

 

 

 

Aquesta és l’olor que t’ajuda a accedir ràpidament al teu món interior, ajudant-te a retrobar la pau interna i la connexió amb l’ànima pura com quan eres un nadó. Una olor que t’acompanya al llarg de la vida. Una fragància per ajudar-te a mantenir el contacte amb la tranquil·litat i la calma interna, així com també, per utilitzar-la en moments de presa de decisions, de repte.

Una essència que et permet sentir i escoltar la veu del cor, connectant amb la teva autenticitat d’una manera màgica i aromàtica.

La sessió consta de tres parts: neteja d’ànima i equilibri de xacres mitjançant el reiki, inducció-visualització de retrobada amb un mateix, canalització de la pròpia essència.

*Producte elaborat artesanalment amb olis vegetals i olis essencials de procedència biològica.

Durada: 1h i 30 min.

Preu: 60€. Inclou: la sessió i la essència.

Imparteix: Mar Valls

Dia i hora a convenir.

Més informació i inscripcions

És l’aroma de l’ànima del nadó.

L’essència que l’ajudarà al llarg de la vida a reconnectar-se amb la puresa de la primera infància.

 

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor