Constel·lacions sistèmiques i espirituals

Taller de Constel·lacions, moviments sistèmics i xamànics.

El mètode desenvolupat per Bert Hellinger, les constel·lacions familiars, és la base d’aquest treball que amb el temps hem anat fusionant amb tècniques xamàniques i espirituals. La constel·lació és l’eina, el xamanisme és la filosofia.

En aquests tallers ens obrirem a experimentar i a sentir els moviments del cor, de la nostra pura essència, moguts per l’impuls de l’amor. Posarem a la llum els vincles, les lleialtats, els patrons i creences que de manera subtil i inconscient ens afecten al nostre dia a dia. Descobrirem quina és la música de fons de la família, quines dinàmiques de tendresa i de dolor es perpetuen transmetent-se de generació en generació. Posarem consciència a les implicacions sistèmiques facilitant una nova mirada, una nova imatge interna que t’ajudarà a fluir.

Les constel·lacions permeten mirar qualsevol tema que ens preocupi, ja sigui familiar, laboral, de parella… i sobretot, la relació que tenim amb nosaltres mateixos, experimentant la relació entre la nostra personalitat – l’ego i la nostra ànima, incorporant la força i els elements del camp espiritual, facilitant també el treball amb els diferents cossos (físic, eteri, mental, astral i espiritual).

Entenem la constel·lació com a un procés de consciència i sanació. La constel·lació assenyala  on hi ha la dificultat i orienta a noves mirades i posicions respectant la pertinença, la jerarquia i el donar i rebre, que són les energies bàsiques que faciliten l’harmonia dins del sistema. Aquest procés de consciència permet re-enfocar amb més profunditat permetent a la persona trobar camins nous de relació i comunicació.

 

IMPORTANT:

En cas que desitgis realitzar la teva pròpia constel·lació i que sigui la primera vegada que realitzes una activitat a aTOCdeCOR cal que tinguis en compte que constel·lar és un procés. Desitgem acompanyar-te a mirar i a sanar d’una manera cuidada, respectuosa i sensible. És per aquest motiu que el procés conté 4 fases:

  • Participar a un taller previ. Coneixement dels terapeutes i el treball, familiarització amb  la filosofia i la tècnica. Inversió: 25€
  • Realitzar una entrevista i sessió on s’enfocarà el treball per a la constel·lació. Gratuïta.
  • Fer la pròpia constel·lació. Inversió: 70€
  • Realitzar una sessió posterior d’integració del treball. Inversió: 50€

Posa’t en contacte amb nosaltres i demana més informació i preus. En el cas que desitgis venir com a participant – representant, no és necessària l’entrevista prèvia. Pots inscriure’t directament.

 

 

 

 

 

DATES TALLERS 2022-23

DIV 14 OCT / DIV 16 DES / DISS 4 FEB MATÍ / DISS 4 FEB TARDA /

DIV 10 MAR / DIV 21 ABR / DISS 22 ABR MATÍ / DIV 5 MAI / DIV 14 JUL

 

HORARI

Els tallers en data de Divendres són: 17h a 20:30h / Els tallers en data de Dissabte matí són de 9:30h a 14h o de 9h a 13h (a concretar uns dies abans) / Els tallers en data Dissabte tarda són de 16h a 20h.

INSCRIPCIONS OBERTES al llarg del curs. Sol·licita la teva plaça a través del formulari de la web, un mail o una trucada. * Cal confirmar l’assistència al taller. Places limitades

Et pots inscriure:

– Per fer la teva pròpia constel·lació: 70€. * Hi ha 3 places a cada taller.
– Com a participant en un taller puntual: 25€
– Com a participant a 4 tallers durant el curs, per 60€.

IMPARTEIXEN: Mar Valls i Marc Peiris

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor