Constel·lacions sistèmiques i xamàniques

Taller de Constel·lacions, moviments sistèmics i xamànics.

El mètode desenvolupat per Bert Hellinger, les constel·lacions familiars, és la base d’aquest treball que amb el temps hem anat fusionant amb tècniques xamàniques i espirituals. La constel·lació és l’eina, el xamanisme és la filosofia.

En aquests tallers ens obrirem a experimentar i a sentir els moviments del cor, de la nostra pura essència, moguts per l’impuls de l’amor. Posarem a la llum els vincles, les lleialtats, els patrons i creences que de manera subtil i inconscient ens afecten al nostre dia a dia. Descobrirem quina és la música de fons de la família, quines dinàmiques de tendresa i de dolor es perpetuen transmetent-se de generació en generació. Posarem consciència a les implicacions sistèmiques facilitant una nova mirada, una nova imatge interna que t’ajudarà a fluir.

Les constel·lacions permeten mirar qualsevol tema que ens preocupi, ja sigui familiar, laboral, de parella… i sobretot, la relació que tenim amb nosaltres mateixos, experimentant la relació entre la nostra personalitat – l’ego i la nostra ànima, incorporant la força i els elements del camp espiritual, facilitant també el treball amb els diferents cossos (físic, eteri, mental, astral i espiritual).

Entenem la constel·lació com a un procés de consciència i sanació. La constel·lació assenyala  on hi ha la dificultat i orienta a noves mirades i posicions respectant la pertinença, la jerarquia i el donar i rebre, que són les energies bàsiques que faciliten l’harmonia dins del sistema. Aquest procés de consciència permet re-enfocar amb més profunditat permetent a la persona trobar camins nous de relació i comunicació.

 

FORMAT

Mensual, els Divendres de 17h a 20:30h / Els Dissabtes de 10h a 13:30h

DATES: 17 Oct (dissabte*), 19 Des (dissabte*), 5 Març, 27 Març (dissabte*), 16 Abr, 28 Mai, 11 Jun. *Horari dissabte: 10h a 13:30h.

  • Les dates poden estar subjectes a possibles canvis degut a la situació Covid. Disulpeu les molèsties.

INVERSIÓ: Fer la pròpia constel·lació: 70€. Participant puntual: 25€. Abonament de 4 tallers com a participant: 60€

IMPARTEIXEN: Mar Valls i Marc Peiris

INSCRIPCIONS: Sol·licita la teva plaça a través del formulari de la web, un mail o una trucada.

 

 

IMPORTANT:

En cas que desitgis realitzar la teva pròpia constel·lació i que sigui la primera vegada que realitzes una activitat a aTOCdeCOR cal que tinguis en compte que constel·lar és un procés. Desitgem acompanyar-te a mirar i a sanar d’una manera cuidada, respectuosa i sensible. És per aquest motiu que el procés conté 4 fases:

  • Participar a un taller previ. Coneixement dels terapeutes i el treball, familiarització amb  la filosofia i la tècnica.
  • Realitzar una entrevista i sessió on s’enfocarà el treball per a la constel·lació
  • Fer la pròpia constel·lació en un taller.
  • Realitzar una sessió posterior d’integració del treball

Posa’t en contacte amb nosaltres i demana més informació i preus. En el cas que desitgis venir com a participant – representant, no és necessària l’entrevista prèvia. Pots inscriure’t directament.

 

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor