Constel·lacions sistèmiques i xamàniques

Taller de Constel·lacions, moviments sistèmics i xamànics.

El mètode desenvolupat per Bert Hellinger, les constel·lacions familiars, és la base d’aquest treball que amb el temps hem anat fusionant amb tècniques xamàniques i espirituals. La constel·lació és l’eina, el xamanisme és la filosofia.

En aquests tallers ens obrirem a experimentar i a sentir els moviments del cor, de la nostra pura essència, moguts per l’impuls de l’amor. Posarem a la llum els vincles, les lleialtats, els patrons i creences que de manera subtil i inconscient ens afecten al nostre dia a dia. Descobrirem quina és la música de fons de la família, quines dinàmiques de tendresa i de dolor es perpetuen transmetent-se de generació en generació. Posarem consciència a les implicacions sistèmiques facilitant una nova mirada, una nova imatge interna que t’ajudarà a fluir.

Les constel·lacions permeten mirar qualsevol tema que ens preocupi, ja sigui familiar, laboral, de parella… i sobretot, la relació que tenim amb nosaltres mateixos, experimentant la relació entre la nostra personalitat – l’ego i la nostra ànima, incorporant la força i els elements del camp espiritual, facilitant també el treball amb els diferents cossos (físic, eteri, mental, astral i espiritual).

Al llarg dels tallers es realitzaran Constel·lacions, moviments i rituals sistèmics per tal que cada participant pugui experimentar i sentir el moviment de l’ànima, del cor i de l’Amor. Tots els participants hi juguen un paper actiu ja que els moviments són per a tothom. Petits exercicis i dinàmiques que marcaran el ritme per tal que cada participant s’emporti el seu propi treball. A més a més,  qui ho desitgi podrà aprofundir constel·lant el seu assumpte o situació personal. D’aquesta manera es combina el treball en petits grups amb les constel·lacions personals.

Dates 2019-20:

25 oct / 29 nov / 13 des / 10 gen / 14 feb /

Nous Tallers: 27 juny matí (10h a 13:30h) ( 27 juny tarda (de 16h a 19:30h) i 17 jul (17h a 20:30h).

Preu: Preu participant: 20€. Preu constel·lar 60€.

Important: en el cas que desitgis constel·lar i sigui la primera vegada que realitzes una activitat a aTOCdeCOR, caldrà realitzar una entrevista prèvia abans del taller i també fer una sessió d’integració de la constel·lació al cap de tres setmanes. Entrevista: gratuïta. Sessió d’integració: 50€. Dies i hores a concretar.

En el cas que desitgis venir com a participant – representant, no és necessària l’entrevista

*Cal inscripció prèvia

 

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor