Una parella, un mirall

El treball en parella està orientat a la plenitud, el desenvolupament i el benestar personal de cada membre. Aprofitant precisament les diferències per convertir-les en el punt fort que dona l’equilibri personal i el creixement en parella. Allò que ens fa diferents conté la llavor per esdevenir el que complementa les mancances de cada membre, permetent l’estabilitat per avançar cap el lloc on 1 + 1 sumen 25.

Les desavinences no són més que un desequilibri en les potencialitats i els dons que busquen una sortida cap a l’exterior, i  que quan son ateses, esdevenen el preludi del canvi. Quan les diferències s’harmonitzen, sorgeix la força i la suavitat per créixer i avançar.

Es tracta de sumar junts, de mirar més enllà del que veuen els ulls per conèixer a l’altre en profunditat. Un tàndem que pedala fort creant un viatge harmònic on la parella es complementa i es nodreix, un tàndem d’aprenentatge per gaudir del camí que desitgem crear junts. Descobrint, també la missió de parella, el sentit profund que ens uneix.

 

Un joc de miralls, permet veure l’altra banda del poema.

Joan Brossa.

 

 

FORMATS

PERLES. El procés es desenvolupa majoritàriament a través de Perles, permetent descobrir l’altre en la profunditat que el quotidià amaga. Podent revisar els aspectes personals que dificulten l’harmonia interna i que afecten en la comunicació, l’afectivitat i en la convivència amb l’altre.  El grup posa l’èmfasi en la persona i descarrega la pressió a la parella. Perles afavoreix l’espai de creixement en grup idoni, oferint la possibilitat de retrobar-se i re-conèixer’s de nou. Treball individual i en grup. Més informació: https://www.atocdecor.com/que-fem/perles-que-germinen/

MIRALLS. Combina sessions individuals quinzenals amb diferents terapeutes-referents i, alguna sessió puntual en parella, quan sigui oportú. Les sessions de parella són dinàmiques, actives i constructives d’auto coneixement i aprenentatge. Dies i hores a concretar.

Inversió: 50€ la sessió individual (1h) i 70€ la sessió en parella (preu per persona 35€, durada 1h).

  • Taller de constel·lacions familiars. Dins del marc de Perles i/o Miralls, hi ha la opció de realitzar la pròpia constel·lació en parella, oferint una visió més àmplia dels patrons, lleialtats familiars i vincles que afecten en la relació de parella per agafar un rumb sòlid i fluir. 

*Cal entrevista prèvia en parella.

 

 

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor