PERLES QUE GERMINEN

Perles és el primer curs d’un procés formatiu orientat al desenvolupament personal amb l’objectiu de sentir els estats de gestió interna que faciliten l’equilibri i benestar personal. Observarem  els principals mecanismes que ens dificulten o faciliten viure en benestar. Cada sessió posarà llum a un aspecte concret per tal que cada participant vivenciï en la seva pròpia pell com l’experimenta en el seu quotidià, facilitant així l’aparició de noves opcions i alternatives.

Així, sessió a sessió es van desfent les capes internes que van donant pas a la descoberta d’una nova manera d’estar amb un mateix i de relacionar-se amb l’entorn.

Perles és un procés íntim, segur, profund i rigorós al mateix temps que amè i divertit, sempre vivencial i que combina jocs i dinàmiques des de diferents tècniques com la Gestalt, el coaching , el mindfulness, les constel.lacions familiars i la teràpia sistèmica.

 

Un procés que juga amb diferents formats, actiu i dinàmic on gràcies a  la fusió de diferents tècniques com la teràpia gestalt, coaching, programació neurolingüística (PNL), moviments sistèmics, constel·lacions familiars i xamàniques, dinàmiques grupals, art i musicoteràpia, el moviment i expressió corporal, la meditació i relaxació, mindfulness… creem un espai per facilitar la consciència.

Treballem des de l’aprenentatge vivencial i experiencial atenent a tots els nivells de consciència (físic, emocional, mental i espiritual) i afavorint l’Estat de presència necessari per mirar amb força la vida. El treball es realitza des de l’amor, la compassió i l’absolut respecte vers la persona, el seu moment, el seu ritme i el seu procés.

D’OCTUBRE DE 2018 A JULIOL DE 2019

 

FORMAT ENTRE SETMANA:  Grup quinzenal els Dijous de 18h a 21h.

17 sessions grupals, 10 sessions individuals i un Stage (Cap de setmana a la natura).

Dates: 11 i 25 oct / 15 i 29 nov / 13  des / 10 i 24 gen / 7 i 21 feb / 7 i 21 mar/ 4 i 25 d’abr / 16 i 30  mai / 13 jun/ STAGE: 5, 6, 7 de juliol.

PREU: 50€ cada sessió grupal i 50€ la sessió individual.

 

FORMAT DISSABTES:  Un Dissabte al mes de 10h a 14h i de 16h a 19h.

10 sessions grupals, 10 sessions individuals i un Stage (Cap de setmana a la natura).

DATES: 20 oct / 17 nov / 15 des / 26 gen / 23 feb / 16 mar / 6 abr / 18 mai / 15 jun/ STAGE: 5, 6, 7 de juliol.

PREU: 100€ cada sessió grupal i 50€ la sessió individual.

* Les dates estan subjectes a possibles canvis.

Activitat dirigida a tots els públics. * Cal inscripció prèvia.

Imparteixen: Mar Valls i Marc Peiris

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor