Reiki Usui Tradicional

El Reiki és una tècnica Japonesa de curació energètica que retorna l’organisme a l’equilibri original del ser. Quan el camp energètic (aura) s’harmonitza, tot l’organisme entra en vibració de benestar, i amb ell, també s’embelleix la visó que tenim de la vida.

Els principis del Reiki són l’energia universal que composa tota la creació (Rei) i l’energia vital, que dóna vida a la creació (Ki). Aquesta energia és canalitzada a través de les mans del terapeuta cap als xacres, els 7 centres energètics que regulen els fluxos energètics del cos i també a través del meridians (medicina xinesa).

El propòsit del Reiki és el d’harmonitzar i equilibrar el cos energètic al mateix temps que vitalitzar-lo. Quan es rep Reiki en un procés de diverses sessions, les dolències somàtiques desapareixen i s’aquieta la ment al mateix temps que augmenta la vitalitat.

Quan el procés és sostingut en el temps, l’energia flueix i el camp energètic es reforça, el cos físic sana, les emocions s’estabilitzen i la ment es relaxa obrint-se, posteriorment, a la consciència i al camp espiritual.

FORMAT: procés de tres sessions (quinzenals)

DATES: Dies i hores a convenir. DURADA: 1h

INVERSIÓ: 50€ la sessió.

ACOMPANYANT: Marc Peiris

Més informació i inscripcions

Reiki Akàshic Canalitzat

Reiki combinat amb registres akàshics, hipnosi i teràpia sistèmica. Està orientat a aprofundir, desbloquejar i curar una situació concreta. Una entrada al cos físic i als estats emocionals des del camp espiritual, on la canalització d’informació i l’energia ens cura, guia i orienta.

A través de la hipnosi s’obre la porta a la veu de l’inconscient i el treball sistèmic facilita l’incloure, l’abraçar, el perdó i l’acceptació.

FORMAT: procés de tres sessions (quinzenals)

DATES: Dies i hores a convenir. DURADA: 1’30h

INVERSIÓ: 60€ la sessió.

ACOMPANYANT: Mar Valls.

Més informació i inscripcions

Formació en reiki

Formar-se és potser la via més complerta de conèixer i comprendre el reiki. D’aquesta manera l’energia es va integrant en la nostra forma de fer i permet viure-la en harmonia en el dia a dia, obrint un procés de curació i creixement personal.

Per això oferim una formació que consta de tres nivells, facilitant un acompanyament proper en aquest camí de comprensió i integració personal.

El primer nivell és una porta a la coneixença, al descobriment d’aquest món i de l’energia que ens acompanya dia a dia. Aprenem a fer-nos auto tractaments, començant així a treballar i experimentar amb nosaltres mateixos.

En el segon nivell aprofundim en el coneixement de l’energia Reiki, en com aplicar-la i com portar-la a la gestió quotidiana. Començarem a fer tractaments complerts amb els companys de formació, obrint així el camp d’experimentació en el compartir l’energia i el contacte amb l’altre.

En el tercer nivell entrem en el domini personal de l’energia i ens preparem per a poder fer tractaments a tercers, amics i familiars.

 

Clica aquí per veure els continguts de cada nivell: 

PROGRAMA 1r NIVELL

PROGRAMA 2n NIVELL

FORMAT: Cap de setmana

DATES: 

I nivell de Reiki: 27 i 28 de març 2021. FINALITZAT

Il nivell de Reiki: 19 i 20 de juny 2021. *Requisit inscripció: Haver cursat el primer nivell de Reiki

HORARIS: Dissabte de 9:30 a 14h i de 16h a 19h. Diumenge de 9:30h a 14h.

LLOC: podrà variar en funció de la situació, preferentment a Girona o a la natura, Estanyol. Informarem uns dies abans.

INVERSIÓ: 160€ cada curs (inclou el curs, manual i diploma de la Federació Europea de Reiki)

* Si fa temps que has fet el curs amb el mètode Atocdecor (Fed Europea Reiki), tant de primer com de segon nivell. I desitges refrescar de nou el contingut – eines/tècniques així com també, rebre la iniciació per poder tornar a practicar i activar el reiki en tu, t’oferim la opció de repetir el curs a un preu reduït: 80€.

INSCRIPCIONS: Obertes. Places limitades. Inscripció per ordre d’arribada.

DESTINATARIS: Per a persones que desitgen aprofundir en l’auto coneixement i la descoberta de l’ energia, així com també en l’aprenentatge d’eines per la pròpia curació.

IMPARTEIXEN: Mar Valls i Marc Peiris

 

 

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor