Reiki Usui Tradicional

El Reiki és una tècnica energètica Japonesa que retorna l’organisme a l’equilibri original del ser. Quan el camp energètic (aura) s’harmonitza, tot l’organisme entra en vibració de benestar, i amb ell, també s’embelleix la visó que tenim de la vida.

El propòsit del Reiki és el d’harmonitzar i equilibrar el cos energètic al mateix temps que vitalitzar-lo. Quan es rep Reiki en un procés de diverses sessions, les dolències somàtiques desapareixen i s’aquieta la ment al mateix temps que augmenta la vitalitat.

Els principis del Reiki són l’energia universal (Rei) i l’energia vital, que dóna vida a la creació (Ki). Aquesta energia és canalitzada a través de les mans del terapeuta cap als xacres, els 7 centres energètics que regulen els fluxos energètics del cos i també a través del meridians (medicina xinesa).

Quan el procés és sostingut en el temps, l’energia flueix i el camp energètic es reforça, el cos físic sana, les emocions s’estabilitzen i la ment es relaxa obrint-se, posteriorment, a la consciència i al camp espiritual.

PROCÉS EN REIKI:

Són tres sessions aproximadament quinzenals.

Dates: Dies i hores a convenir.

Durada: 1h

Preu: 180€.

 

Facilita: Marc Peiris

Reiki Akàshic Canalitzat

Reiki combinat amb registres akàshics, hipnosi i teràpia sistèmica. Està orientat a aprofundir, desbloquejar i curar una situació concreta. Una entrada al cos físic i als estats emocionals des del camp espiritual, on la canalització d’informació i l’energia ens cura, guia i orienta.

A través de la hipnosi s’obre la porta a la veu de l’inconscient i el treball sistèmic facilita l’incloure, l’abraçar, el perdó i l’acceptació.

FORMAT: procés de tres sessions (quinzenals)

DATES: Dies i hores a convenir. DURADA: 1h

INVERSIÓ: 60€ la sessió.

ACOMPANYANT: Mar Valls.

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor