Un respir

Taller de relaxació i meditació, consciència i atenció plena.

És quan respiro que hi veig clar!

1 Respir! Un lloc amable on aturar-te un moment, prendre aire, asserenar-te. Respirar i crear, crear calma, crear temps. Eixamplar la ment per descobrir en els ulls una mirada serena. Un Respir, un espai físic que t’acompanya a descobrir tot un món en el teu interior.

Això és un Respir, tallers orientats a  la generació d’estats de benestar i serenor. Trobades quinzenals on, respir a respir, aniràs descobrint les capacitats de la teva ment quan s’obre i es connecta un pas més enllà de la lògica i la raó, potser deixant-se guiar per la intuïció,  deixant-se tocar l’escalfor del cor, o escoltant amb atenció la saviesa de la ment somàtica. Així és com, pas a pas, com qui no vol la cosa, vas creant nous camins d’entrada cap aquest espai interior calmat i lúcid que hi ha  dins teu, un lloc amic en el que com més hi entres més creixen les seves arrels que oxigenen la ment.

 

Segurament ja has experimentat aquestes sensacions en altres ocasions. Potser en algun moment en que has tingut la sospita íntima de que saps molt més del que penses que saps o, potser, quan has tingut la intuïció de què un món de calma i pau s’estén més enllà de les tensions de la ment i de les emocions que a vegades empenyen en totes direccions. Són estats de puresa, autenticitat i inspiració que potser has trobat passejant entre boscos, entre amistats, vora el riu, dalt la muntanya, pintant, cuinant o potser nadant dins el mar. T’imagines viure amb aquesta connexió en el teu dia a dia?

Aquest és l’anhel que ens mou a cada Respir,  la creació d’estats de consciència que t’apropen a la teva essència, a la llavor del teu Ser. Ser més tu, senzillesa, autenticitat.

Estats que generem a través d’eines antigues i ancestrals adaptades de nou al context d’avui. Eines com la respiració conscient, la meditació o la pràctica de l’atenció plena. Exercicis i pràctiques que t’enduràs amb tu  i que faciliten la creativitat, l’agilitat mental, la memòria, l’instint intuïtiu i la profunditat de la calma interior.

 

 

FORMAT

Grup quinzenal, els dimecres de 18:30h a 20h

16 sessions grupals

DATES: 14 i 28 Oct, 11 i 25 Nov, 9 Des, 20 Gen, 3 i 17 Feb, 3 i 17 Mar, 14 i 28 Abr, 12 i 26 Mai, 9 i 30 Jun.

DESTINATARIS: Grup obert a persones que estiguin en procés de creixement personal (individual o grupal) a A toc de Cor o que ja l’hagin fet anteriorment i  que desitgin mantenir un estat d’harmonia i benestar.

INVERSIÓ:  Abonament de 4 sessions 80€, abonament de 8 sessions 120€ o abonament complet de 16 sessions 200€.

REQUISITS: Un cop s’adquireix l’abonament, es requereix de compromís d’assistència. Cal comunicar prèviament l’assistència al taller.

IMPARTEIX: Marc Peiris

INSCRIPCIONS: Sol·licita la teva plaça a través del formulari de la web, un mail o una trucada. 

 

 

 

 

 

 

Més informació i inscripcions

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor