Rituals personalitzats

La força de la vida ens arriba a través de moviments que generen la vida i la mort, un naixement, un casament.. ens arriba també a través d’una malaltia, separació, avortament o la mort. Instants, moviments de connexió amb el néixer, créixer i expandir-se o apagar-se.

Aquests moments de canvi, siguin d’expansió o sotracs, obren finestres de consciència. Amagades entre les emocions s’hi troben grans oportunitats de transformació, punts de partida per ordenar la vida, si les aprofitem. És en aquests moments en què estem especialment oberts que podem revisar i ens podem qüestionar la vida i les circumstàncies que l’envolten.

La força del ritual et permet integrar les emocions que generen aquestes crestes de la vida. Utilitzant el llenguatge simbòlic de l’ànima, facilitem que l’inconscient absorbeixi aquestes emocions, evitant traumes i generant oportunitats reals de canvi.

 

Un procés on s’acull, es mira amb suavitat i tendresa el moment en el que estàs. Un espai de compartir, expressar i deixar-te sentir. Un acompanyament des de l’escolta, el respecte i la comprensió. Una mirada des de l’amor.Un espai per ajudar-te a crear el teu propi ritual o celebració, ja sigui individual o en grup.Un lloc on donar-te el permís per fer un acte simbòlic a la teva manera, amb el que necessites i desitges de tot cor.Un procés de deixar anar, alliberar-te i expandir-te.

Sessions personalitzades. Mínim 4 sessions (Trobada inicial, creació i disseny, acció – ritual i tancament).

Calendari i horari: personalitzat
Durada: 4 sessions

*Possibilitat de dur a terme la tercera sessió del ritual en un lloc a la natura, simbòlic per a la persona.

Preu: 60€ la sessió.

Més informació i inscripcions

Caminada de poder

És una caminada cap a la pròpia força interna en una experiència de contacte conscient amb la natura. Caminant des l’atenció plena, la consciència poc a poc es va obrint i et permet escoltar la veu de la natura, una melodia que et connecta directament amb la teva pròpia veu, t’obre a el teu saber i coneixement. És el despertar d’allò que el teu ésser més profund, la teva ànima, ja sap des de molt antic. És un procés d’empoderament personal, el ressorgir de la confiança. Fluint en el silenci intern del qual emergeix tot allò que necessites per a afrontar qualsevol situació a la vida.

 

Pas a pas, observant el colors, sentint les textures, el tacte i les olors, gaudint del paisatge i del camí, podràs deixar anar allò que et pesa a la vida per alliberar-te de tensions i agafar nova energia. Una vibració que té a veure amb deixar sortir el teu verdader potencial.

*Durant la caminada hi haurà un moment de ritual per fer aquest canvi d’energia i transformació.

*Encara que la caminada es realitzi en grup, es tracta d’una experiència individual de trobada amb un mateix.

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor