Mar

Em dic Mar Valls. Nascuda a Girona, el 81. Llicenciada en pedagogia i Educadora social.

Observar és de les coses que més m’ha impressionat i de les quals més n’he après. Mirades, reaccions, actituds, formes, veus, tons, gestos, postures… un llenguatge que des de sempre m’ha apassionat, igual que la música. Cada tecla del piano, una vibració que m’omple d’un color, una textura, una emoció. Amb el temps em vaig adonar que cada persona canta una melodia intrínseca, única i irrepetible. Un so i una vibració que si escoltava atentament, podia entreveure allò que ressonava dins seu, de què estava parlant la seva postura? La seva mirada? La seva veu? El seu to? Què estava passant dins d’aquell cos físic? Què deia el seu cor? La música em fa sentir vivia i em permet expressar a fora allò que tinc a dins i transformar-ho en una nova energia.

Un dia vaig voler fusionar les meves dues passions, el món de la descoberta d’un mateix amb la música i d’aquí ve la meva formació en musicoteràpia, la gestalt, PNL i les constel·lacions familiars – sistèmica. Aquest procés de conèixer’m i recórrer de dalt a baix el qui sóc en realitat ha despertat en mi la connexió energètica i la percepció dels camps subtils, m’ha obert al camp espiritual, d’aquí el descobrir del Reiki i els Registres Akàhics, lectura d’ànima.

Ara, estic immersa en el camí del xamanisme, un camí entès com el camí del cor, de la connexió profunda amb la meva ànima. Ha estat un camí amb molts matisos. Em sento cridada a caminar a prop dels qui caminen buscant el seu cor. Estic al servei de la meva Voluntat més gran, que és acompanyar a totes les persones que desitgin al despertar de la consciència i a la trobada de sí mateix des del respecte, l’acceptació i l’amor. Entregar el do a la vida és un gran regal per a mi. Gaudeixo creant projectes, tallers i activitats que faciliten gotes de consciència. Estic immensament agraïda a la vida per aquesta gran oportunitat.

Disseny: Jordi Pinós · Programació web: Marc Julià · Fotografia: Jordi Rafel · Creació artística vimat: Josep Mercader i Magda Martínez · Jardineria: Eduard Pey · Exposició: Viatjant des del Cor